Skip to content

Document Header

Lovefest – промо цена карте још 4 дана

Lovefest – промо цена карте још 4 дана published on

До највеће рођенданске прославе и десетог издања Heineken Lovefesta остало је још две недеље, а фестивал љубави је готово распродат.lovefest

Осим великог интересовања младих из Србије и региона и ове године на фестивал стижу посетиоци из Француске, Велике Британије, Немачке, Холандије, САД-а, као и Аустралије и Русије.

Уз куповину 3 карте четврта бесплатна ! 

Промотивне улазнице по цени од 25 ЕУР биће актуелне још четири дана, када ће сви посетиоци карту моћи да купе по редовној цени од 32 ЕУР. И даље није касно да окупите екипу најбољих пријатеља и заједно уштедите, јер при куповини три карте за фестивал четврта улазница је бесплатна, а карте се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs.У Lovefest кампу млади из више од 20 земаља света.

Врњачка Бања је спремна за Lovefest !

 Lovefest ће овог лета деценију доброг звука прославити од 4. до 6. августа у Врњачкој Бањи, а осим више од 80 извођача на четири музичке бине, очекује се рекордни број посетилаца из целог света. Према проценама организатора на Lovefest стиже 15% људи више него претходне године.

И ове године Heineken Lovefest је обезбедио смештај, а посетиоцима су на располагању фестивалски камп, као и хотел. Цена камп улазнице је 15 ЕУР и важи од 3. до 7. августа, а своја места обезбедили су већ млади из Италије, Француске и Немачке, као и свих земаља ex YU. Иако познати по великом смештајном капацитету , врњачки хотели су готово распродати. За оне који више воле тај тип смештаја понуду могу погледати наwww.lovefest.rs, а остао је још мали број соба.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial