Skip to content

Document Header

Lovefest: Три фестивалска дана на води

Lovefest: Три фестивалска дана на води published on

Једанаесто издање Heineken  Lovefest-a  почиње за мање од две недеље, а сада је познат и line up VODAVODA H2О  Stage-а.lovefest line up 1

Бина на којој ће сви посетиоци током дана уживати уз музику биће отворена од поднева до 18h када се програм сели на ноћну локацију. Организатори поручују посетиоцима да се спреме за три врела фестивалска дана на води, јер их тамо очекују бројна изненађења.
Овог лета први фестивалски дан посвећен је највернијем делу публике од којег је све и почело, па ће се тако за DJ  пултом наћи извођачи из Врњачке Бање и Краљева, међу којима су Blacksmith, Trips & Ticks, Александар Корићанац и Cez.

Дејан Милићевић затвара други фестивалски дан на води

Други фестивалски дан отвориће млади београдски ди-џеј Ду Шан, а после њих престонички колектив DBDZ, који је за кратко време имао веома запажене наступе у целој Србији. Звезда другог дана биће шпански ди-џеј Rick Maia, који ће наступити у b2b  сету са двојцем Battric & MIVU. Петак на H2O бини затвориће наш прослављени ди-џеј и продуцент који је прошле године обележио две деценије на музичкој сцени Дејан Милићевић.

Даме владају бином на води трећег фестивалског дана

Трећи фестивалски дан на Х2О бини посвећен је дамама, а њега ће отворити млада Теодора Van Context. За њом ће наступити и Dasha Radenkov  и Невена Јеремић, а програм на VODAVODA H2O бини затвориће DEE, девојка која право са европских фестивала и реномираних клубова долази у Врњачку Бању.

Мало места у Lovefest  кампу и хотелу

Из године у годину кампера је све више на фестивалу љубави, па је тако овог лета он готово распродат две недеље пре почетка фестивала. Остало је још само педесетак места, а улазнице за период од 2. до 6. августа по цени од 15 евра могу се купити у свим пословницама Евентима и Гигстиxа или поручити на www.lovefest.rs.
Готово попуњен је и  Lovefest Hotel  у коме је слободна остала још само покоја соба, а више информација о начину резервације посетиоци могу пронаћи на сајту фестивала.

Акција 3+1 ГРАТИС до 22. јула у поноћ

Уколико до сада нисте, имате још мало времена да окупите екипу и купите три карте за фестивал, а четврту добијете бесплатно. Акција 3+1 гратис, траје до суботе 22. јула у поноћ, када ће у продају бити пуштене регуларне карте у последњој фази.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial