Skip to content

Document Header

Мало гламура на Heineken Lovefest

Мало гламура на Heineken Lovefest published on

Глампинг, концепт који је у свету популаран последњих година овог лета стиже и на Heineken Lovefest. Кампери ће од данас моћи да резервишу свој VIP  шатор и то на новој локацији, јер је због рекордног интересовања место кампа промењено.VIP kamp
Noizz VIP  камп моћи ће да се резервише за две, три или четири особе, а у луксузном шатору смештени су кревети, подлошке, постељина, врећа, јастук, столица и прикључак за струју.
Глампинг на фестивалу посетиоцима пружа све предности камповања у природи уз већу удобност у кампу. Љубитељи боравка у природи не треба да пропусте лежеран камперски живот у комбинацији са ноћним проводом.
Јединствени спој гламура и камповања намењен је онима који после незаборавне фестивалске ноћи желе да се на прави начин одморе у зеленилу врњачког парка. У склопу глампинга на Heineken Lovefest-у постоји могућност изнајмљивања локера за чување ствари који су доступни 24 часа дневно.
Свим посетиоцима на располагању је веома ограничена количина VIP шатора, а више информација могу се наћи на www.lovefest.rs.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial