Skip to content

Document Header

Међународни фестивал фолклора”Џивџан фест”

Међународни фестивал фолклора”Џивџан фест” published on

Врњачка Бања је 26. и 27. маја 2017. године домаћин Међународног фестивала фолклора „ ЏИВЏАН ФЕСТ“ – 2017 који се одржава у Хали “Владе Дивац”.dzivdzan fest

Овај фестивал има за циљ да промовише мултикултуралност и окупи младе људе око заједничке идеје ширења културе и уметности, очувања и неговања традиционалних вредности и народних обичаја, али и да афирмише сарадњу и заједништво млађих генерација. Манифестацију организује Канцеларија за младе, под покровитељством Општине Врњачка Бања.

По програму ове манифестације, Конференција за новинаре, на којој ће присуствовати представници Општине Врњачка Бања, Канцеларије за младе, као и вође културно- уметничких друштава, заказана је 26. маја, са почетком у 17 часова, у Хали Владе Дивац, док је свечано отварање планирано истог дана у 18 часова у наведеном објекту. Поред учесника из Србије, врњачкој публици ће се представити и учесници из Македније и Босне и Херцеговине, а специјални гост је Национални ансамбл  Републике Србије „Венац“ из Грачанице.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial