Skip to content

Document Header

„Меркур” изазива интересовање на немачком тржишту

„Меркур” изазива интересовање на немачком тржишту published on

Делегација европске невладине организације WIТОS, посетила је протекле недеље Врњачку Бању и Специјалну болницу “Меркур”. Циљ посете је упознавање са потенцијалима “Меркура” и разматрање модалитета за сарадњу у будућности.delegacija iz nemacke u merkuru

Група од четири представника, била је веома задовољна оним што су им домаћини из Меркура презентовали.

„Импресионирани смо Врњачком Бањом, видели смо пуно тога што нисмо очекивали. Надамо се да ће немачки туристи врло брзо упознати све предности овог места“, изјавио је Дамир Радић из WIТОS асоцијације.

„Врњачка Бања је лепа и има широку понуду, дивне паркове за шетњу и зелене површине али и друге забавне садржаје како би се испунило слободно време. Прави потенцијали су минералне воде и процедуре које са њима врше у “Меркуру”, што бих препоручила да пробају сви који дођу“, изјавила је Hеiке Јаchmаnn, из туристичке агенције „Медина тур“.

„Днас је дан када могу почети велике шансе, јер смо прва бања коју је посетила немачка асоцијација WIТОS. Немачки туристи чине 60% свих бањских туриста у Европи, тако да нам је ово тржиште врло значајно. Данас смо се трудили да истакнемо све компаративне предности које поседујемо, јер WIТОS покушава да обједини интересе немачких туриста да по атрактивним ценама дођу до квалитетне здравствене услуге, а са друге стране нама као бањама Србије омогући да добијемо квалитетне госте“, изјавио је Миодраг Миљковић руководилац маркетинга “Меркура”.delegacija iz nemacke u merkuru

„Три ствари издвајају “Меркур” од других бања: јединствен приступ лечењу, Спа центар који је један од највећих на Балкану и локација јер Врњачка Бања представља дестинацију која је по посети домаћих туриста била број један протекле године“, додао је Миљковић.

WIТОS је организација са седиштем у Берлину, Београду и Бриселу. Циљ рада ове организације је кординација и јачање сарадње у области економског и туристичког развоја у Србији, као и спровођење заједничких акција у циљу промовисања економског и туристичког развоја Србије.

WIТОS као удружење такође се бави важним финансијским и економским питањима будућности Србије и сарадњи са Немачком.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial