Skip to content

Document Header

„МЕРКУР“ НА ПРВОМ WELLNESS & SPA ФЕСТУ У СРБИЈИ

„МЕРКУР“ НА ПРВОМ WELLNESS & SPA ФЕСТУ У СРБИЈИ published on

Први Wellness i Spa фестивал у Србији, посвећен здрављу и превентиви, одржан је 10. октобра, у Конгресном центру „Мастер“ Новосадског сајма. Специјална болница „Меркур“ била је део овог догађаја као Установа која је одавно препознала значај велнес садржаја, уврстивши их у своје програме здравља.merkur wellness vrnjacke novine

Иновативни приступ концепту здравља и лечења, довео је до чињенице да Меркур данас представља савремени здравствени центар са најмодернијом дијагностиком, стручним кадровима и креативно осмишљеним програмима. У прилог томе говори чињеница да је „Римски извор“ номинован за пестижну награду Balkan spa aword у категорији Best medical spa. Данас, својим изванредним доприносом на промоцији здравства Меркур трасира развој бања у српском туризму, а рекордна посећеност коју бележи последњих година доказује исправност правца у коме Меркур прате и остале српске бање. Овако конципираном услугом Меркур нуди конкурентан производ и на глобалном светском туристичком тржишту.

На Wellness & Spa Фесту Меркур се представио под слоганом Храна као лек, чиме је поновљен наступ који је приредила у павиљону Србије на Светској изложби EXPO у Милану.

Била је то модерна презентација Меркура, као савремене здравствене установе која је успела да споји традицију лечења природним фактором са најмодернијом дијагностиком, квалитетном опремом, обученим кадровима и атрактивним програмима. Презентација је била обогаћена визуелним и музичким ефектима, уз демонстрацију велнес услуга и дегустацију производа Меркурове кухиње који се базирају на органским намирницама.Меркурова идеја о велнесу базира се на природном фактору у комбинацији са врхунском медицином. Велнес се у Меркуру третира као значајан фактор здравља и битан мотивациони фактор када је лечење у питању. Wellness & Spa Фест је јединствена, проактивна, узбудљива манифестација са мноштвом различитих симултаних активности, једном од најзанимљивијих по свом концепту, садржају, учесницима, порукама и ефектима, догађају који инспирише на позитивне промене у односу према здрављу, животним ставовима, животу у целини, одржана  под слоганом Само опуштено…”.

M.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial