Skip to content

Document Header

„МЕРКУР“ НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ

„МЕРКУР“ НА САЈМУ ТУРИЗМА У НОВОМ САДУ published on

Директан контакт, видљивост и прилика за промоцију за више од 30.000 посетилаца, 450 фирми из земље и иностранства, институција и организација из 20 земаља и 700 представника медија, део су мотива за учешће на Сајму туризма.

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, отворио је 52.  Међународни Сајам туризма у Новом Саду, који је одржан од  3. до 5. октобра. Здравствени и спа центар „Меркур“ већ традиционално представља понуде за предстојећи период, уз пригодан пратећи програм за све посетиоце.

На штанду су, уз менаџмент „Меркура“, били присутни и лекари, као и представници Удружења за борбу против дијабетеса, представници радних организација у циљу склапања и одржавања већ постојеће успешне сарадње. У оквиру сајамског сегмента „B2B“ састанака велико интересовање за понуду „Меркура“ показале су туристичке агенције и туроператери из иностранства, као и велики број представника медија.

Током трајања Сајма, сви посетиоци „Меркуровог“ штанда имали су прилику да се упознају са новинама и актуелностима у „Меркуровој“ понуди.

За сезону децембар 2019. – март 2020. године  креирани су специјални пакети, који нуде могућност одмора и бриге о здрављу у Врњачкој Бањи по најбољим условима и повољним ценама. Осмишљени су како би помогли људима да отпутују у Врњачку Бању и оснажили њихово здравље и лепоту. Било да  је циљ боравка у „Меркуру“ коришћење  медицинских третмана или спа садржаја, сваки од ових пакета укључује специјално комбиноване услуге врхунске медицине, третмана минералном водом и блатом, масажа и велнес садржаја Уз попусте и до 17% у односу на редован ценовник и додатни попуст од 5% на рани букинг Врњачка Бања и „Меркур“ дају опцију савршеног одмора и бриге о здрављу почетком 2020. године.

Ово је модерна презентација „Меркура“, као савремене здравствене установе која је успела да споји традицију лечења природним фактором са најмодернијом дијагностиком, квалитетном опремом, обученим кадровима и атрактивним програмима.

Бањски, велнес и спа туризам главне су теме 52. Међународног сајма туризма, а Врњачка Бања као највеће бањско место у Србији са традицијом од преко 150 година туризма и „Меркур“ као носилац здравствение и спа подуде, имали су адекватну и занимљиву презентацију. Концепцијски овај догађај редефинисан је у Сајам рецептивног туризма у чијем центру је туриста за којег се креира понуда заснована на савременим мотивима, очекивањима и искуствима.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial