Skip to content

Document Header

“Меркур” на Сајму туризма

“Меркур” на Сајму туризма published on

На овогодишњем 39. Сајму туризма који се одржава од 23-26. фебруара у Београду, Специјална болница „Меркур”  представиће  најновије програме установе уз пригодан пратећи програм, под слоганом “Брига о грађанима која траје 70 година” у циљу обележавања године јубилеја од 70 година постојања, успешног рада и лечења.merkur
„Меркур” је кроз добро вођену стратегију развоја успео да се развије од „Здравственог предузећа“ до модерног медицинског и спа комплекса, али првобитни друштвени и хумани циљ и данас се остварује. Представљајући срж Врњачке Бање и њене услуге током свих 70 година постојања, установа се трансформисала од првобитног завода и каснијег РХ центра у модеран Медицински и спа комплекс Меркур.
На Сајму ће бити промовисане специјалне акције које је „Меркур” припремио за период пред актуелну сезону 2017. године.
“Зима у Меркуру“ је акција која укључује врхунску медицину „Меркура“ у циљу унапређења здравља и опуштање у wellness и Аква центру по цени од 3.990,00 динара дневно.
Здравље, базен и снег је акција која комбинује благодети минералне воде и медицинске третмане по цени од 3.290,00 динара по дану.
Сви они који до краја марта месеца буду желели да се одморе у Врњачкој Бањи, могу то учинити у „Меркуру“ по 15% нижим ценама за spa и 20% нижим ценама за класичан пансион.

Све резервације реализоване током четири дана трајања сајма, имаће 10% попуста, за све врсте боравака током целе године.
Под слоганом „Уживајте на време!“ у шест изложбених хала на сајму ће се представити више од 1.100 излагача из 56 земаља . Овогодишњи учесници су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, тур оператори…

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial