Skip to content

Document Header

Меркур награђем у Македонији

Меркур награђем у Македонији published on

У Македонском националном театру у Скопљу, 17. октобра врњачком „Меркуру“ додељена је Balkan Spa Award за Спа центар „Римски извор“. merkur vrnjacka banja nagradjen u spa turizmuНаграда је намењена лидерима Балкана у области спа туризма. Уз присуство високих званичника земље домаћина, као и бројних гостију из иностранства признања и награде уручене су најуспешнијима у овој области туризма.Одлуком стручног жирија, „Меркуров“ Спа центар „Римски извор“ проглашен је победником у категорији Best Medical Spa.
Ова награда представља признање за предан рад и достигнућа у области медицинског и спа туризма, као и допринос развоју ове области. По речима организатора, тим експерата из ове области, на челу са Силвијом Паскалевом је након вишемесечне процене свих номинованих одлучио да ову награду додели Специјалној болници „Меркур“.

Свечаности су присуствовали и представници „Меркура“, ПР Бојана Бељић и представник Службе продаје, Милица Радичевић, која је у име менаџмента „Меркура“ и примила ово признање. У свом обраћању присутнима, она је изразила задовољство и захвалност на указаном поверењу и истакла да ће „Меркуров“ Спа центар наставити да прати најновије трендове тржишта и наставити свој развој.

„Меркуров“ Спа центар Римски извор отворен је протеклог лета, обухвата пет центара и успешно комбинује савремене спа услуге са традиционалним бањским терапијама. Овај Спа центар доступан је свим грађанима и гостима Врњачке Бање.

Циљ доделе Balkan Spa Awards, које се већ традиционално додељују најуспешнијима из области спа туризма, је промоција земаља Балкана као егзотичних спа дестинација за стране туристе, али и унапређење и развој спа индустрије.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial