Skip to content

Document Header

„Меркур“ номинован за престижну европску награду

„Меркур“ номинован за престижну европску награду published on

На адресу специјалне болнице „Меркур“ протекле недеље стигла је дивна вест, а то су номинације за престижну европску награду за најбољу регионалну болницу и менаџера године.merkur

Представници „Меркура“ директор др сци мед  Дејан Станојевић и руководилац маркетинга Миодраг Миљковић,  присуствоваће свечаној церемонији проглашења победника у Лондону, 28. марта. Награде ће бити додељене у оквиру самита лидера “Достигнућа 2017” који представља платформу о новим трендовима, улози директора у достигнућима компаније и развитку региона, улагању у напредне регионе, територије и послове.

“Ове награде представљају признање за изузетност, што је у „Меркуру“ изазвало осећај великог поноса и узбуђење, јер сама награда представља високо цењено глобално признање. Још већа част је да је „Меркур“ једини из Србије и региона номинован за ово признање” -изјавио је директор „Меркура“  др сци мед Дејан Станојевић.

Ова номинација потврда је да „Меркур“ као медицински центар, на челу са тако изузетним вођом др сци мед  Дејаном Станојевићем, својом активношћу успева да прати захтеве и критеријуме највишег нивоа. На то указује чињеница да институција која додељује поменуто признање, узима у обзир само врхунска достигнућа, ефективан рад и креирање позитивне слике на регионалом нивоу у 2016.години.nagrade london

“Kао неки критеријуми за избор победника међу номинованима наводе се лидерство и личност, професионализам, образовање и менаџерске вештине директора као и стратешка визија, укупан учинак болнице, мултидисциплинарност услуге, повољни извештаји од стране пацијената, фокус на пацијентима и њиховом задовољству, …” изјавио је руководилац маркетинга Миодраг Миљковић, који ће на овом догађају презентовати „Меркур“ и Врњачку Бању.

Организатори овог престижног догађаја су Европска бизнис асоцијација (ЕБА), ЕБА конференције и Међународни клуб лидера.

 Велико је задовољство свих у Меркуру чињеница да је номинација за ова значајна европска признања пристигла управо у години у којој Меркур обележава 70 година успешног постојања.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial