Skip to content

Document Header

Милан Николић и Баракуда Бенд

Милан Николић и Баракуда Бенд published on

Овог пута вам на излогу Врњачких Новина представљамо ,,Milana Nikolića & Barakuda Bend” бенд чија популарност и успех увелико превазилазе локалне оквире Врњачке Бање и стављају их у сам врх музичке сцене Србије. Такође можете да погледате и њихов  спот за песму ,,Позив на чекању”vrnjacke novine barakuda bend
Од оснивања у Аустријском граду Стаyер-у, 2000. године, Милан Николић & Баракуда Бенд
су синоним за добру свирку и одличан провод.
Бенд се може похвалити богатим искуством које је стекао свирајући на концертима, фестивалима, по европским клубовима, ресторанима, престижним београдским и новосадским клубовима, на многобројним венчањима, свадбама и разним весељима од Вардара до Триглава – од Ђердапа па до Јадрана.
Бенд је сарађивао и сарађује са многим музичким звездама међу којима су доајени наше музичке сцене, као што су: Мирослав Илић, Весна Змијанац, Драгана Мирковић, Лепа Брена, Снежана Ђуришић, Гоца Лазаревић, Јелена Броћић, али и звезде млађе генерације ”Звезде Гранда“, како на живим наступима, тако и на престижним догађајима попут ”Моравских бисера”, ”Царског муичког фестивала”, ”Врњачког међународног карневала” итд, тако и гостујући у престижним тв и радио емисијама.
Милан Николић и Баракуда Бенд су спој искуства, квалитета, талента и младости и музика коју изводе има квалитет и енергију.

 • Врњачке Новине
  Врњачке Новине
  Milan Nikolić & Barakuda Bend
 • Врњачке Новине
  Врњачке Новине
  Milan Nikolić & Barakuda Bend
 • Врњачке Новине
  Врњачке Новине
  Milan Nikolić & Barakuda Bend
Од почетка рада под именом ,,Milan Nikolić & Barakuda Bend” , бенд је претрпео мање измене а последњих година наступа у саставу: Марија Миленковић – вокал, Видан Плазинић – вокал, Милан Николић – хармоника, Зоран Пелинац – бубањ, Бранко Радичевић – гитара, Славиша Терзић – клавијатура и Бојан Јовановић – клавијатура.
Свој први сингл ”Позив на чекању” објавили су 2014. године.
Репертоар песама бенда је богат и шаролик.
Бенд репертоар коригује према крају у коме наступа и на основу врсте наступа (клуб, свадба, журка, прослава, рођендан, матура, годишњица, веридба, пунолетство, крштење).
Контакт: 063 593 904  i  063 622 640
Званични канал на YT: https://www.youtube.com/user/MilanNikolicMusic
Званична страницана FB: https://www.facebook.com/barakudabend
Сајт: www.barakudabend.rs

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial