Skip to content

Document Header

MILLER LOVEFEST ОДЛОЖЕН: ОВЕ ГОДИНЕ ОД 3. ДО 5. СЕПТЕМБРА

MILLER LOVEFEST ОДЛОЖЕН: ОВЕ ГОДИНЕ ОД 3. ДО 5. СЕПТЕМБРА published on

Због тренутне епидемилошке ситуације у Републици Србији, организатори Miller Lovefesta донели су одлуку да фестивал одложе за нови датум, а овогодишње издање би требало да буде одржано од 3. до 5. септембра у Врњачкој Бањи.

– И поред свих мера превенције које смо били спремни да уведемо на фестивалу, сматрамо да тренутна епидемиолошка ситуација у земљи није повољна за одржавање фестивала, а здравље свих људи из организације и пре свега свих наших посетилаца нам је на првом месту. Због тога смо морали да донесемо тешку одлуку да фестивал одложимо за месец дана, када верујемо да ће стање у Србији бити боље, а услови повољнији да Miller Lovefestбуде одржан. Преговори са извођачима и свим партнерима задуженим за изградњу тако великог пројекта као што је Lovefest, трајали су дуго, а нови датум је резултат договора са свима“, поручују из организације.

Дани у којима је фестивал требало да буде одржан, од 6. до 8. августа биће сасвим сигурно симболично обележени, а у наредним данима публика ће моћи да сазна и на који начин ће то бити урађено.

Када је реч о улазницама, све купљене карте до сада за фестивал који је требало да буде одржан у августу важе и за нови датум фестивала. Такође, посетиоци ће имати неколико опција, па ће тако они који из било ког разлога неће посетити фестивал у септембру ове године, моћи да своју карту замене за ваучер који ће важити за наредне три фестивалске године. Више информација о начину замене улазнице за ваучер, као и временском периоду у коме ће то бити могуће урадити, биће накнадно саопштено из организације. Из организације подсећају да носите маску, држите дистанцу и чувате себе и своје здравље.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial