Skip to content

Document Header

Моника Ромић гостовала у Врњачкој Бањи са представом “Живот је лото”

Моника Ромић гостовала у Врњачкој Бањи са представом “Живот је лото” published on

Недавно је у Врњачкој Бањи, у Биоскопу,   одиграна представа, монодрама „Живот је лото“ са Моником Ромић у главној улози.monika-romic-1

„Представа „Живот је лото“ одиграна је у биоскопу,  и самим тим добија на квалитету, зато што у представи имам видео-пројекцију иза себе. Играм Веру која се налази на железничкој станици, и  док траје представа , у позадини иде пројекција железничке станице. Технички услови биоскопа у Врњачкој Бањи су фантастични, тако да смо имали јако велику пројекцију, што  је допринело техничком квалитету представе.

Као што сам и очекивала, гостопримство у Врњачкој Бањи из које носим лепе успомене, је  фантастично. Домаћини су били предусретљиви, веома љубазни и пажљиви, и заиста смо уживали и пре и после представе. Једино што је недостајало било је још  мало времена да проведемо у Бањи. Надам се да је овом представом отворен пут за даљу сарадњу. Коментари публике су  били и више него позитивни, представа им се јако допала. Било је и комично, када се публика смејала, и трагично, што је подстакло неке људе на размишљање – шта радимо, како живимо овај наш живот,  што је то срећа-  да ли треба јурити, чекати или нешто треће?“- рекла нам је Моника Ромић.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial