Skip to content

Document Header

Награда за најбољег ученика

Награда за најбољег ученика published on

Најбољем ученику Угоститељско-туристичке школе Врњачка Бања за школску 2015/16. годину свечано уручена награда.nagrada

Прошле године основана је Фондација „Милан Вуковић“ у циљу подизања квалитета образовног процеса у овој школи, али и ради подстицања ученика да постижу  боље резултате и стекну више знања. Чланови Управног одбора Фондације,  5. августа одржали су седницу на којој су се договарали о конкретним акцијама и плановима Школе. После тога у Школском ресторану „Истра“ приређена је свечаност у част најбољег ученика Угоститељско-туристичке школе Миливоја Трошића.

Јелена Чеперковић, директорка Школе пожелела је добродошлицу Миливоју, ученику који је допринео успеху Школе учествујући на такмичењима, а потом и Милутина Думановића, помоћника председника Општине, бивше ученике Школе, данас угледне угоститеље: Косту Црнчевића, председника УО Фондације „Милан Вуковић“, Живадина Ђолића, Драгослава Лукића, Милорада Марковића-Цигу као и Врњчане Радослава Перовића, Драгомира Живковића и професоре – Станоја Михајловића, Мирољуба Глиџића, Далибора Миодраговића, Владимира Тодоровића. Коста Црнчевић је позвао Милорада Марковића Цига да Миливоју уручи награду у износу од 25.000 динара.

Миливоје Трошић се захвалио на награди, рекао је да je овог лета одмах добио посао у вили „Сан“ у Врњачкој Бањи и да размишља о наставку школовања.

Треба рећи да је ова Фондација прошле године за потребе Школског ресторана финансирала набавку јеловног прибора и чаша. Позивају и остале бивше ученике да се придруже, а такође и остале грађане да постану чланови Фондације. Број текућег рачуна је 205228697-78. Комерцијална банка а.д. Београд.

М.В.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial