Skip to content

Document Header

Најава спортског викенда

Најава спортског викенда published on

Најбитнији догађај предстојећег спортског викенда у нашем граду је међународни квалификациони турнир у малом фудбалу.спорт 1

Играће се треће, последње коло,  у суботу 4. новембра  од 11 сати. Играју  Украјина против Мађарске, а од 14 сати се састају Србија и Мађарска. У питању су квалификације за одлазак на Олимпијске игре младих у Аргентини наредне године, на које ће се пласирати првопласирана екипа.

ФУДБАЛ

У Зони Морава за викенд се игра 12. коло, а у оквиру њега фудбалери Гоча се на гостовању у Крагујевцу састају са екипом Славије у суботу у 13 сати.

У оквиру Рашког округа наступа три екипе са простора наше Општине, а за викенд имају следећи распоред:  у суботу од 14 сати Омладинац из Новог Села дочекује Радник из Ушћа. У недељу од 14 сати Реал из Подунаваца дочекује Нови Пазар 1928, док Борац из Вранеша игра са Поповићима.

И у међуопштинској лиги се игра 13. коло,  а Напредак из Грачаца гостује код екипе Лазац.

У другој општинској лиги Врњци дочекују Младост из Опланића, док ће Младост из Штулца дочекати екипу Годачице.

Што се рукометних дешавања тиче, рукометаши Гоч Меркура у суботу, 4. новембра  од 17 сати и Хали спортова у оквиру Друге лиге запад дочекују екипу Сјенице.

Кошарка

Кошаркаши Гоча се такмиче у Другој регионалној лиги Запад. За викенд играју четврто коло и дочекују Слогу из Петровца на Млави у суботу од 19 сати у Хали спортова „Владе Дивац“. Екипа Гоча је ове године јако млада и доста играча наступа и за јуниорски тим која се такмичи у Међурегионалној лиги Центар, где се у понедељак 6. новембра састају са Параћином у 19 сати, такође на домаћем терену.

Одбојка

Одбојкаши Грачаца се такмиче у Другој лиги Запад, а у наредном 4. колу дочекују Путеве Ивањица у недељу, 5. новембра  у 17 сати у хали у Вранешима. У Међурегионалној лиги одбојкаши Гоча дочекују екипу Тутина у недељу, 5. новембра  од  11 сати.

Одбојкашице Спортисима у недељу у 15 сати дочекују Младост из Крушевца у сали основне школе у Пискавцу. Одбојкашице клуба Врњачка Бања дочекују Рибницу из Краљева у сали Гимназије у недељу од 10 сати.

Футсал

И за крај вести из футсала. У понедељак, 6. новембра од 20 сати Олимп из Врњачке Бање гостује екипи Партенона из Смедеревске Паланке.

НЦ. И М.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial