Skip to content

Document Header

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА БОРАВИО У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА БОРАВИО У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ published on

Сви својатају Новака Ђоковића, сви ми појединачно, љубитељи тениса, спортисти, политичари, од обичног човека па до суседних Хрвата. У приватном животу, Ђоковић је грађанин света, космополита, алтруиста, сјајан син, супруг, отац и друг.

Многи се идентификују кроз његове успехе, заборављају своје животне проблеме у радовању његовим победама, у праштању поразима. Нолета воле сви ван терена, а на самом терену није омиљен у публици западне цивилизације. Не воле га јер побеђује њихове љубимце. Да ли зато што припада Србији и долази из православне земље или из малициозности, није ни важно.

Новак Ђоковић је боравио у Врњачкој Бањи неколико дана, почетком јуна, породично, у Хотелу „Тонанти“.

Десило се да је нека жена у Липови рекла мужу: „Сад прође неки, трчи по киши, исти Ђоковић“. „Ајде жено не млати, сад ће Ђоковић да трчи кроз Липову“, рече неки Л      иповљанин. А био је Новак… Може бити само један, као у чувеном филму „Хајлендер“… Ђоковић. И поред породичног одмора, нашао је времена да се фотографише са децом, пролазницима, па и са екипом Радио Врњачке Бање на прослави 51. годишњице „моћног радија“. Хвала му због тога… И што је постао врњачки Новак, а наше место Новакова Бања. Живео Ноле!

С. Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial