Skip to content

Document Header

Најмања бина на свету изазвала велико интересовање на Lovefestu

Најмања бина на свету изазвала велико интересовање на Lovefestu published on

Stage 99 који у сваком тренутку може да прими само 99 људи, пружа нови концепт забаве на Lovefest-у. Међу десетинама људи на Lovefest-у  велико интересовање изазвала је ни мање ни више него најмања бина на свету.stage 99 1

Stage 99, креиран у сарадњи са највећим Гуруом добре забаве Горким Листом, пружа једно сасвим ново искуство не само посетиоцима већ и извођачима, који усред фестивалске локације у интими специјално уређеног простора пуштају само за најватреније фанове.
Сви они којима је квалитет испред квантитета, прво вече чувеног фестивала у Врњачкој Бањи провели су на најмањој бини која је одабраној публици пружила јединствено искуство. Програм је отворио, Никола Михаиловић, након кога су на сцену ступили асови домаће електро сцене Влада Јањић и Гордан Пауновић. Најватренији фанови електо сцене излазак сунца су дочекали уз Милована Стојановића.
Друго фестивалско вече на Stage-у 99 резервисано је за Beyond House, београдску ди-џеј екипу коју ће представити Дамир Зекири, Доо, Огњем и ди-џеј Витанов, а гост ће им бити ди-џеј Залтан. Престонички серијал журки Reveolution последњег фестивалског дана доводи Miguela Bastidu, а домаћа подршка биће Кид Кими, Дее, Вук Смиљанић и Nexie.
Без изговора посетите Stage  99 јер се на најмањој бини очекује највећа забава овог лета, у то не сумњајте!

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial