Skip to content

Document Header

Највећа група страних туриста у Меркуру

Највећа група страних туриста у Меркуру published on

Специјална болница Меркур од 13. јуна била је домаћин групи од 75 гостију са Кипра. Највећа група страних гостију имала је прилику да ужива у свим услугама Специјалне болнице Меркур.kiprani

„Прошле године смо долазили у Меркур и били смо јако задовољни. Ове године у питању је много већа група, која је такође презадовољна, како медицинским прегледима, тако и осталим садржајима Специјалне болнице Меркур. Већ планирамо поновну посету“ рекао је Христодоулос Коyионис, власник туристичке агенције Herkules Travel.

На крају боравка Меркур је за своје госте уприличио Кипарско-Српско гала вече . На свечаној вечери  била је и Слађана Благојевић, руководилац сектора продаје која је том приликом изјавила:

“Ова група је до сада највећа организована група страних гостију у Меркуру. То је група од 75 пензионера из свих делова Кипра и заиста су презадовољни свим нашим услугама, а посебно истичу минерални фактор и минералну воду. Они су до сада одлазили у Бугарску и Словачку, али после ове посете, сигурни смо да ће наставити да долазе у Врњачку Бању и Меркур.“

На свечаној вечери гости са Кипра имали су прилику да уживају у наступу КУД “Свети Сава“ из Грачаца, а за добро расположење побринуо се оркестар Микице Станчића.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial