Skip to content

Document Header

Наступ The Boneshakersa са гостима

Наступ The Boneshakersa са гостима published on

У суботу 3. октобра као део много шире акције “Дај педалу раку” која је обухватала градове Београд, Чачак, Крагујевац, Краљево и Врњачку Бању на тераси хотела Звезда је наступио састав The Boneshakers са гостима.vrnjacke novine daj pedalu raku
“Дај педалу раку” је хуманитарни бициклистички караван у организацији Милица Женског центра који је прошао кроз Србију, прошле суботе, а крајње одредиште му је било у Врњачкој Бањи. Ту је поводом дочека бициклиста и активискиња Милица Женског центра уприличена рок свирка на којој је наступио састав The Boneshakers са својим гостима.
The Boneshakers је тренутно најактуелнија група на потезу Врњачка Бања – Трстеник настала спајањем чланова састава Locomotion (ритам секција) из Врњачке Бање и Speak Easy (истурени део бенда) из Трстеника. За ову прилику су им се придружили и многобројне колеге из других врњачких група. Тако су бину са њима у суботу, делили и Мишко Кончар, певач групе Хад, као и Весна Антонијевић, чланица исте групе. На клавијатурама се придружила и петнаестогодишња Сара Пајић, оригинално из састава Немирни. Један од гостију је била и Марина Аксентијевић као вокална испомоћ, а на бас гитари је гостовао Александар Пајић, некадашњи вођа групе Викенд. У финалном делу концерта се придружио и Ненад Манојловић, члан однедавно активиране групе Браћа Далтон, која је деловала у Врњачкој Бањи крајем осамдесетих и почетком деведесетих.daj pedalu raku vrnjacka banjaThe Boneshakers су са гостима наступили из два дела, пошто је средином њиховог наступа караван бициклиста пристигао у Врњачку Бању бурно поздрављен од присутне публике.
Након поздравног говора учесника каравана и њихових гостију, концерт је настављен.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial