Skip to content

Document Header

Неша Бриџис по трећи пут у Врњачкој Бањи

Неша Бриџис по трећи пут у Врњачкој Бањи published on

Један од најпознатијих српских стенд ап комичара Неша Бриџис је по трећи пут у релативно кратком року био гост Врњачке Бање.Неша Бриџис

Као и претходна два пута, повод за његово гостовање је био хуманитарног карактера. Овога пута је прикупљана помоћ за Анђелу Тутуновић, која се већ успешно опоравља, а организатор је опет била агилно удружење „Eksperior“. Бриџисово гостовање, као и његова хуманитарна сврха, је у врњачки биоскоп у петак, 27. априла привукло велики број публике, па тако не чуди да је укупан финансијски ефекат био 37.000 динара, колико је прикупњено за Анђелу.

Правим именом, Ненад Даниловић, Неша Бриџис је поново забавио и насмејао врњачку публику, показавши да ужива у својим наступима и да се врло радо препушта спонтаним импровизацијама и интеракцији и комуникацији са публиком. Програм који је извео се, наравно, највећим делом разликовао од онога који се могао видети на претходним гостовањима, тако да су и они који су га раније гледали, а било их је доста у публици, могли једнако да уживају. Успело вече које је донело и смеха и доброг расположења публици, али и које је оправдало своју хуманитарну сврху.

 

М.С.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial