Skip to content

Document Header

Никола Сандуловић у посети Врњачкој Бањи

Никола Сандуловић у посети Врњачкој Бањи published on

Председник   Републиканске странке Никола Сандуловић   посетио је 3. маја Врњачку Бању и том приликом  сусрео се са председником општине Врњачка Бања Бобаном Ђуровићем,замеником председника општине Иваном Џатићем и председником СО  Иваном Радовићем.sandulovic

Састанку су у кабинету председника Ђуровића присуствовали још председник Oпштинског одбора и председник окружног одбора Републиканске странке Драган Богдановић,  директор странке Никола Јеликић и председница форума жена Републиканске странке Србије Надица Ђуровић…

-Драго ми је да можемо да вас угостимо данас у нашој општини. Врњачка Бања је пре свега туристичко место које има благонаклон став према сваком госту. Наш је циљ да радимо и улепшамо наше место у сваком погледу, да радимо и градимо, да доведемо инвеститоре у Врњачку Бању. Успели смо да доведемо јаке инвеститоре који ће улагањем у смештајне капацитете подићи  ниво услуга које Врњачка Бања нуди. Сада већ са сигурношћу можемо да кажемо да ћемо ове и следеће године добити хотеле са пет звездица, управо оно што нам је недостајало, рекао је председник Ђуровић.

Председник   Републиканске странке Никола Сандуловић   захвалио се на гостопримству и додао:

-Господине Ђуровићу, данас сам у Врњачку Бању дошао због вас, нисам дошао да правим коалицију, да се погрешно не протумачи, дошао сам да видим ко је тај човек који води општину Врњачка Бања и да видим која је та структура СНС-а која је авангарда у политичком  понашању  у односу на централу. Ова посета је мој политички преседан који сам направио, први и вероватно последњи, барем што се тиче односа републиканаца и СНС-а , из познатих разлога. С обзиром да сте  показали једну високу политичку прагматичност и као политичар и као човек, тако што  сте прихватили нашег  представника у Врњачкој Бањи  Драгана Богдановића и пружили руку сарадње у циљу бољег суживота . Управо то је био разлог да донесем одлуку да  дођем и да се лично упознам са вама. Имао сам обавезу да дођем и да вас испоштујем. Иако сте члан СНС-а од републиканаца ћете имати потпуну подршку за све штo радите у Врњачкој Бањи, јер видим да све радите у интересу грађана, рекао је Никола Сандуловић.

Никола Сандуловић  сусрео се такође са директором Ј.П. „Белимарковац“ Драгославом Благојевићем, директором  ЈКП “Бањско зеленило и чистоћа” Небојшом Ристићем и директорком У.Т.Ш. Врњачка Бања Јеленом Чеперковић којима је честитао на одличном раду предузећа на чијем су они челу и пружио им комплетну сарадњу и подршку Републиканске странке у интересу грађана.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial