Skip to content

Document Header

НОВА МЕДИЦИНСКА УСЛУГА

НОВА МЕДИЦИНСКА УСЛУГА published on

НОВА МЕДИЦИНСКА УСЛУГА КАО ОСНОВ ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ Стални развој и иновација су синоним за „Mеркур“ и Врњачку Бању

У Централном парку Врњачке Бање 28. октобра одржан је промотивни догађај под називом:  „Нова медицинска услуга као основ туристичке понуде Врњачке Бање“. Догађају су присуствовали представници локалне самоуправе, туристичке привреде Врњачке Бање, запослени Специјалне болнице „Меркур“ на челу са директором др sc. med. Дејаном Станојевићем.

У протеклој тешкој сезони за туризам и туристичке субјекте, овај догађај имао је за циљ да представи Врњачку Бању као атрактивну, али безбедну дестинацију, што је од великог значаја за будући развој дестинације и фунционисање туристичке привреде.

„Меркур“ као модеран здравствени центар, одувек је био носилац бањских услуга, а тако је остало и у време ванредних околности епидемије. Миодраг Миљковић, руководилац Маркетинг службе у „Меркуру“, представио је везу и сарадњу између бањске привреде и „Меркура“, кроз пројекат „Терме Меркур“, који сваком госту даје могућност коришћења праве бањске услуге: медицине, велнеса или естетике.

Константна иновација свих сегмената пословања једна је главних одлика „Меркура“. Др Данијела Карамарковић, руководилац Центра Медицинске Естетике у „Меркуру“, представила је нове услуге Лабораторије, које ће привући нове госте у Врњачку Бању, а старим повећати ниво безбедности и поверење у дестинацију. Апарати најновије генерације лабораторијске опреме, реномираних произвођача уз стручан „Меркуров“ кадар чине Врњачку Бању дестинацију са најмодернијом лабораторијом у региону.

Удружење врњачких хотелијера, основано је са циљем развоја дестинације кроз препознатљив и конкурентан туристички производ, уз уважавање традиције и коришћење висококвалификованог стручног кадра, природног фактора и културно-историјског наслеђа. О значају „Меркурових“ услуга у понуди бањских хотела говорио је ВД председник Удружења, ЂорђеМакуљевић.

Заменик председника Општине Врњачка Бања, Иван Џатић, рекао је да постојање једног модерног здравственог бањског центра какав је „Меркур“, подиже сигурност гостију и безбедност током боравка у Врњачкој Бањи.

Стални развој и иновација су синоним за „Меркур“ и Врњачку Бању. Нове перспективе пружању бањских услуга даће луксузни објекат „Меркур Палас“, који је представио директор „Меркура“ др sc. med. Дејан Станојевић. Овај објекат биће најлуксузнији бањски смештајни комплекс у Србији који ће користити топлу минералну воду на свим нивоима.

Уз поштовање свих мера безбедности, догађај је завршен коктелом за учеснике у Централном парку, чиме је симболично започет нови период развоја нове сигурне бањске дестинације.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial