Skip to content

Document Header

НОВИ ДИПЛОМЦИ НА ФАКУЛТЕТУ ЗА ХОТЕЛИЈЕРСТВО И ТУРИЗАМ

НОВИ ДИПЛОМЦИ НА ФАКУЛТЕТУ ЗА ХОТЕЛИЈЕРСТВО И ТУРИЗАМ published on

У Амфитеатру Fакултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, уз примену свих мера предострожности и личне заштите, 19. јуна су уручене  дипломе студентима основних академских  и мастер академских студија који су дипломирали у календарској 2019. години.

Дипломце је поздравио проф. др Драго Цвијановић, декан Факултета за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу, честитајући им на постигнутом успеху и пожелевши им срећу у животу и раду.

Традиционално, студентима основних академских студија поред дипломе јединог државног Факултета, уско специјализованог за хотелијерство и туризам, уручена су „хотелска звона“, као симбол хотелско – туристичке индустрије.

На основним академским студијама, на студијском програму „Хотелијерство и туризам“ укупно је 49 дипломираних студената. На мастер академским студијама на студијском  програму „Менаџмент у туризму“ је 12 дипломираних, на студијском програму  „Менаџмент у хотелијерству“ је четири дипломирана и на студијском програму  „Здравствени туризам“ је шест дипломираних студената.

Поред декана Факултета, дипломе су уручили проф. др Марија Костић, проф. др Снежана Милићевић, доц. др Александра Митровић, доц. др  Дејан Секулић, проф. др  Владимир Сенић, проф. др Тања Станишић и доц. др Миљан Лековић.
С. Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial