Skip to content

Document Header

Ново удружење “Олеа Врњачка Бања”

Ново удружење “Олеа Врњачка Бања” published on

Удружење „Олеа Врњачка Бања“ основано је ове године са основним циљем пружања разних облика помоћи деци. Званично почиње са радом у септембру у просторијама Тржног центра „Брђовић“, на првом спрату.olea

– Кроз групни и индивидуални рад и широк спектар тема, кроз едукативно-креативне радионице, развијамо машту и креативност код деце, омогућавамо им да стекну многе вештине, нова пријатељства, да прихвате различитости и социјализују се. У времену дигиталне технологије деца губе додир са реалношћу и све мање користе машту. Технологија отвара врата за неактивне облике забаве. Гледање телевизије и провођење много времена на сајтовима забавног карактера није добро у периоду у коме се мозак развија. Удружење се бави баш тиме. Игра је важна за развој деце и тако смо у нашем удружењу осмислили пројекат где ћемо децу учити кроз рад и игру, сазнајемо од Патриције Давери, координатора.

У Удружењу ће бити организоване следеће активности: Помоћ деци при учењу, Ликовне радионице, Ствараонице – Мој ручни рад, Еко радионице, Радионице глуме, Музичке радионице, Спортско-рекреативне радионице и Часови страних језика.

Удружење „Олеа Врњачка Бања“ је ове године по први пут учествовало у међународној карневалској поворци у В. Бањи. Представили су се плесом у костимима рајских птица у дечијој поворци.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial