Skip to content

Document Header

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА У ХОТЕЛУ „ФОНТАНА“

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА У ХОТЕЛУ „ФОНТАНА“ published on

На идеју менаџмента хотела „Фонтана“ Врњачка Бања, током предстојећег дочека Нове 2021. године, биће организован ликовни конкурс под називом “ Фонтана и медењаци, виле и вилењаци“. Конкурс је намењен како  најмлађим  гостима  хотела тако и најмлађим суграђанима нашег места.

Ивона Боројевић

„Желели смо да скренемо тему са тешких момената који се односе на пандемију Коронавируса. Идеја је да обрадујемо најмлађе са новогодишњим поклонима, да у њима пробудимо креативност како би израдом свог ликовног рада учествовали на конкурсу који се односи на предстојеће новогодишње празнике а самим тим и њихов боравак у просторијама хотела учинили што занимљивијим. Радује нас што радови пристижу у великом броју. Пред комисијом је озбиљан  задатак како најобјективније изабрати најлепше мотиве, рангирати најбоље радове и наградити вредним наградама учеснике конкурса. Прва награда је тротинет, бицикл и оно што малишани највише воле а то је пуна кутија слаткиша. Начин пријаве је специфичан,  односно, имамо црвену кутију на улазу у хотел која се налази поред  новогодишње јелке где наши малишани из Врњачке Бање могу доћи са својим радом и исти ту и оставити. Потребно је да оставе контакт телефон својих родитеља, како би могли да их након проглашења обавестимо о детаљима а ако се пак не налазе у Врњачкој Бањи награда ће бити достављена путем поште”- рекла је за Врњачке новине од Ивона Боројевић , менаџер продаје и маркетинга.

Што се пропозиција тиче, такмиче се  деца до 10 година. Како би се испоштовао труд сваког детета, собзиром на разлику у годинама, комисија је дужна да препозна квалитет рада сходно узрасту деце и на тај начин најправедније оцени труд малишана.

Најмлађи посетиоци Фонтаниног новогодишњег базара

Конкурс je отворен 17. децембра текуће а извлачење је предвиђено за 9. јануар 2021. године. Тачно време извлачења биће накнадно објављено а деца ће са својим родитељима доћи на доделу награда. За све оне који нису победили на конкурсу хотел “Фонтана”  обезбеђује утешне награде.

Запослени хотела “Фонтана” желе да дух светских престоница и новогодишњег расположења пренесу и у Врњачку Бању. Налик популарним „Винтерфестовима“ по Прагу и Бечу, део те атмосфере биће у прилици да искусе гости и мештани Врњачке Бање у склопу новогогишњег базара који се отвара 30. децембра на тераси хотела “Фонтана” и траје до 9. јануара 2021. године. Одлука да се базар отвори на тераси хотела спроведена је у складу са епидемиолошким мерама кризног штаба и Владе Републике Србије.

Колектив хотела Фонтана на новогодишњем базару

Базар представља “бонус” услугу која гостима хотела али и нашим суграђанима пружа прилику да уживају у зимским моментима новогодишње чаролије. Постављени штандови биће пуни сланих и слатких ђаконија, куваног вина уз прописане мере биле безбедности. Додатна атракција биће фотографисање са Деда Мразом поред декорисане новогодишње јелке.

Хотел “Фонтана” је за своје госте креирао занимљив пакет за дочек Нове године, који укључује бројне садржаје. Планирана је свечана вечера од 16-18 сати, представе за децу, где ће малишани имати могућност да чују приче Деда Мраза са Северног пола. У понуди је незаобилазни садржај спа и велнес програма за одрасле док се деца играју у играоници. Мисија хотела је омогућити уживање за целу породицу, како за родитеље тако и за децу, односно на потпуну релаксацију.

И за време пандемије, лојалност гостију хотелу “Фонтана” није под знаком питања. Особље пре свега ништа не препушта случају, нема места за пропусте а гости то највише примећују.

Још један светски познат тренд који је хотел “Фонтана” увео као атракцију је „дечија рецепција“ која служи у сврху едукације и забаве. У Србији нема пуно хотела који имају „дечији чек ин“. Циљ је да се најмлађим гости који долазе са својим родитељима и користе услуге спа, велнеса и играонице,  омогућити да се осете важним и да фиктивно одраде своје чекирање у хотелу као одрасли .

Никола Вељковић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial