Skip to content

Document Header

Обележен дан Предшколске установе “Радост”

Обележен дан Предшколске установе “Радост” published on

Дан ПУ “Радост“ обележен је 6. децембра свечаношћу уприличеном у Конгресном центру хотела „Цептер“. Свечаности су присуствовали представници локалне самоуправе на челу са председникоm  Бобаном Ђуровићем и председникoм СО Иваном Радовићем, представници СПЦ, директори јавних предузећа и установа и бројни гости.vrtic

 -Почели смо са једним објектом пре 38 година, од тада па на овамо свака локална самоуправа је излазила у сусрет вртићу колико је могла и желела тако да смо из године у годину расли. Без лажне скромности морам да кажем да је у протеклих шест година наша установа доживела процват и да је највише урађено управо у протеклих шест година. Отворен је вртић у Новом Селу, Подунавцима, Вранешима и Штулцу. За све ово имали смо велику подршку локалне  самоуправе  а поред њих за вртић у Врњцима имамо и подршку Министарства за популациону политику и демографију, рекла је директорка ПУ „Радост“ Драгана Хаџи Ристић и додала да је много тога уложено у машине и опрему која је потребна за свакодневно функционисање и рад.

– Улагали смо у ПУ „Радост“ и мислим да смо донели праву и исправну одлуку јер је ова установа темељ образовања наше општине и посебно сам захвалан васпитачима ове установе јер са љубављу обављају свој посао и усмеравају децу на прави пут. Ми ћемо наставити да улажемо у ову установу јер сада више немамо шта да градимо, изградили смо,  тако да  сада можемо само да сређујемо и модернизујемо, рекао је председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић .

Радницима  ПУ „Радост“ уручене су  јубиларне награде, људима који су на било који начин помагали вртић у протеклих гoдину дана, захвалнице  а малишани  објекта „Колибри“  заједно са својим васпитачима припремили су пригодну приредбу измамивши тако осмех присутних.

А. С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial