Skip to content

Document Header

Од 14. фебруара почиње продаја улазница за Lovefest 2017.

Од 14. фебруара почиње продаја улазница за Lovefest 2017. published on

После деценије трајања на музичкој регионалној сцени, Lovefest овог лета прелази на нови ниво и припрема до сада најспектакуларније фестивалско издање. Фестивал љубави представиће аудио-визуелну револуцију и специфичну сценографију, која ће посетиоце овог лета увести у нову еру Lovefest-а.Lovefest 2017
Организатори фестивала под слоганом “Next level” најавили су почетак продаје првих комплета карата за 14. фебруар тачно у подне. Број улазница је део ограничене early bird серије намењене само за оне најватреније и најбрже фанове, а тродневна карта у претпродајној фази биће доступна по цени од 19 ЕУР. Први купци ће тако уштедети до 45 одсто , а улазнице ће моћи да се купе у свим пословницама Eventima  и Gigstixa или поруче путем сајта lovefest.rs.
Током последње деценије Lovefest је посетило више од 300.000 младих, а фестивал је угостио готово 2.000 извођача. Само претходне године у Врњачку Бању је са свих страна света стигло више од 80.000 посетилаца, а овог лета та бројка би могла да премаши 100.000.
Да је фестивал надмашио очекивања не само посетилаца већ и извођача сведоче и изјаве светских звезди, које су наступале претходних година

Београдски Lovefest Fire 10. марта 2017. годинепан -пот

Сви они који са узбуђењем чекају Lovefest 2017, за ново фестивалско издање моћи ће да се загрејау већ 10. марта на новој Lovefest Fire журци у престоници. У београдски Хангар стиже тренутно најтраженији светски двојац Pan-Pot, а уз њих ће наступити и немачки ди-џејеви Gregor Tresher и Michael Klein.
Улазнице за овај догађај су готово распродате, а тренутна цена од 1.200 динара биће актуелна до 10. фебруара. Карте је могуће поручити на кућну адресу путем сајта lovefest.rs или купити у свим пословницама Eventima  и Gigstixa.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial