Skip to content

Document Header

Одржана седница Изборног штаба републиканске странке

Одржана седница Изборног штаба републиканске странке published on

У Великој сали Скупштине општине 1. фебруара одржана је седница Изборног штаба Републиканске странке.Sednica Izbornog staba RS

Седницом је председавао Драган Богдановић, председник ОО В. Бања Републиканске странке, а присуствовали су представници странке из Ћуприје, Трстеника, Крушевца. Уочи предстојећих избора за председника Србије и евентуално ванредних парламентарних избора, 9. априла,  на седници Изборног штаба разматрана је актуелна проблематика око организације прикупљања потписа на територији Рашког и Расинског округа. Било је речи о обезбеђивању просторија за општинске одборе ове странке, о анимирању група грађана у градовима у којима још увек општински одбор није формиран, о кандидатима за народне посланике, понзорима странке, вођењу изборне кампање.

–Важно је што је председник странке одлучио да Изборни штаб буде у Врњачкој Бањи. До избора, до 9. априла, драго нам је што ће читава Србија бити у Врњачкој Бањи. Нама као туристичком месту свако је добродошао. Част ми је да у врњачком Општинском одбору имам људе који стварно раде и организовано спроводе донете одлуке, рекао је Драган Богдановић, председник ОО В. Бања.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial