Skip to content

Document Header

БАЊА ИМА НОВОГ ПРЕДСТАВНИКА У ПОПУЛАРНОМ ТАКМИЧЕЊУ

БАЊА ИМА НОВОГ ПРЕДСТАВНИКА У ПОПУЛАРНОМ ТАКМИЧЕЊУ published on

НИКАД НИЈЕ КАСНО ЗА ПУТ ДО ЗВЕЗДА

У шестој сезони музичког такмичења Гранд продукције које се одвија под слоганом „Никад није касно“, што је и назив једне од најгледанијих емисија Телевизије Прва, свог представника има и Врњачка Бања. Својеврсни промотер нашег места у популарном регионалном такмичењу је Славица Тришић Јововић, овдашњој публици познатија као Жишка.

Славица Тришић Јововић – Жишка

– Релативно касно сам почела да певам, тек са 23. Иако сам то жарко желела, узела сам микрофон у руке тек на наговор Мирче Цветковића (комшије и кућног пријатеља, музичара и супруга певачице Јелене Цветковић) и уз безрезервну очеву подршку. Волим да певам, волела сам и кафану и провод, наступала по целој Србији али и земљама региона, у Канади и Америци. О некој великој каријери никада нисам размишњала, па сам и пријаву за ово такмичење од стране посестриме Љиљане Петрашиновић доживела као шалу. Међутим, када сам већ изабрана између шест хиљада кандидата и када сам се нашла у такмичењу, желим да оправдам подршку и поверење породице, колега и пријатеља и да се прикажем у најбољем светлу, али и због тога што сам учешће у овом програму посветила оцу, каже Славица.

Она има и несвакидашњу животну причу и сасвим на месту су опаске да по њој може да се сними филм. Са 18 је постала самохрана мајка. Надимак заслужила мушком енергијом, честим учешћем у тучама и животним одлукама које нису по стандардима мале средине. Ипак, да се иза овакве фасаде крије велики емотивац сведочи и трема која јој је безмало сасекла крила на самом почетку такмичења. Други наступ био  је, по речима председника жирија Марета, педесет одсто бољи. Сматра да велика заслуга за то припада колегиници Милици Гогин која јој је била подршка и са којом је наступила у ревијалном делу другог круга. Милица је, по Жишкиним речима, заслужна за њен осмех и далеко релаксираније приказивање.

Славица у друштву подршке Љиљане Петрашиновић и Милице Гогин

Иначе, из популарног програма Славица носи само позитине утиске и пуна је речи хвале за комплетну екипу: од шминкера и фризера, преко камермана, продуцента, невероватног оркестра Аце Софронијевића, жирија са занимњивим гостима до сјајних Драгане Катић и Жике Јакшића.

Проту Милијана, Славичиног оца, млађи из фамилије памте по чувеној двојци „Кајаћеш се у животу“  којом их је успављивао. Омиљена му је била још и „Мрак, мрак, помрачина“ па се Славица нада да ће бити у прилици да једну од њих запева у наставку такмичења. За сада, за нови круг изазова припрема Драгану Мирковић.

Супруг Милан, синови Ђорђе и Огњен безрезервно верују у њу, а на нама је  да држимо палчеве и навијамо за представницу Врњачке Бање.

Весна Ђорђевић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial