Skip to content

Document Header

ФЕСТИВАЛИ СЕ ВРАЋАЈУ

ФЕСТИВАЛИ СЕ ВРАЋАЈУ published on

После много ишчекивања, коначно стижу сјајне вести! Према изјавама званичнка и чланова Кризног штаба, фестивалско лето ће се ове године догодити у Србији. Тако ће се, после једногодишње паузе, од 5. до 7. августа, публика Lovefest-a поново наћи пред светским звездама у Врњачкој Бањи.

Веома смо срећни због изјава и информација које стижу од званичника државе и верујемо да ће, уз праве прописане мере, овог лета бити могуће вратити нормалан живот у Србији. Оваква вест значи опоравак, не само за Lovefest, већ и за комплетан туризам Врњачке Бање и региона, угоститеље, хотелијере и бројне друге привредне гране, поручују из организације.

Овако оптимистичне изјаве сасвим сигурно су плод вишемесечног залагања фестивала да у оквиру иницијативе Safe Events Serbia дефинише четири потенцијална сценарија која воде ка нормализацији живота и враћању музичким догађајима у нашој земљи. Иницијатива је покренута у циљу креирања посебног и провереног пакета мера, које је могуће предузети како би у Србији било могуће организовати догађаје већег формата.

Према инфорамцијама званичника приступ фестивалу биће омогућен свим вакцинисаним посетиоцима, као и оним посетиоцима који имају антитела, док ће за све остале бити омогућен брз антигенски тест.

Извор: Телеграф

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial