Skip to content

Document Header

КОНЗОРЦИЈУМ „BECHTEL ENKA“ ЗАПОШЉАВА РАДНИКЕ НА ИЗГРАДЊИ МОРАВСКОГ КОРИДОРА

КОНЗОРЦИЈУМ „BECHTEL ENKA“ ЗАПОШЉАВА РАДНИКЕ НА ИЗГРАДЊИ МОРАВСКОГ КОРИДОРА published on

Турско-амерички Конзорцијум „Bechtel Enka“ стратешки је партнер у изградњи Моравског коридора, који ће бити дугачак 112 километара. Ауто-пут Е-761 повезиваће градове и општине Централне Србије, између Појата и Чачка – Крушевац, Трстеник, Врњачку Бању и Краљево, где живи око 500.000 људи.

Представници поменутог конзорцијума претходне недеље посетили су Општину Врњачка Бања, а поводом отварања радних места на изградњи Моравског коридора, стратешки важног пројекта за Србију.

„Компанија „Bechtel Enka“ отворила је конкурс за 150 позиција, за које је потребан већи број извршилаца. Како би обезбедили адекватан кадар, обратили су се и Општини Врњачка Бања за помоћ. Поред, првенствено, инжењера грађевинске струке, за којим постоји највећа потреба, отворене су позиције за различите профиле високошколских и средњошколских кадрова, административних и физичких радника“, наводи Јасмина Трифуновић, руководилац Одсека за послове органа Општине.

Јасмина Трифуновић

Детаљан елекронски списак отворених радних места, објављен је на сајту Општине Врњачка Бања.

„Целокупна информација са подацима о отвореним позицијама истакнута је на сајту Општине Врњачка Бања. Заинтересовани кандидати треба да попуне CV који упућују на мејл представника „Bechtel Enkе“, или на мејл представника Општине, а који ће бити прослеђен конзорцијуму. Уколико је кандидатима потребна помоћ око израде  CV – ја или било каква друга техничка помоћ, Општина Врњачка Бања им стоји на располагању. Могу се јавити у инфо центар, како бисмо им помогли око израде и слања потребног документа“, говори Јасмина Трифуновић.

Пријавом на конкурс, велики број Врњчана стиче могућност да реши свој радни статус.

„Административни радници биће стационирани у канцеларијама „Bechtel Enka“, које се налазе у Крушевцу, док ће инжењери и остали радници бити ангажовани на траси ауто-пута. За неке позиције интервјуи ће бити спорведени у наредних месец дана, док ће се за остала радна места разговори спроводити сукцесивно, у зависности од потребе извођача радова“, закључује Јасмина Трифуновић.

Списак отворених радних места можете наћи на линку: https://www.vrnjackabanja.gov.rs/images/clanak/2190/dokumenta/spisak-otvorenih-radnih-mesta.pdf

Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial