Skip to content

Document Header

ЛУКСУЗНИ ХОТЕЛ „ПАРК“

ЛУКСУЗНИ ХОТЕЛ „ПАРК“ published on

Врњачка Бања ускоро ће бити богатија за још један лускузни туристички објекат. Реч је о Хотелу „Парк“, чија реконструкција је у току, а који припада српском ланцу „А Хотели“. Рустична фасада „Парка“ увелико привлачи пажњу туриста и посетилаца. Препројектована је и уклопљена у традиционалне форме академског стила, а посебну атракцију чине скулптуре краљица Марије и Александре Карађорђевић, позициониране у нишама на фасади.

Хотел „Парк“ имаће лоби бар, ресторан са посластичарницом, пансионски ресторан, спа центар, салу за састанке, конференцијску салу и сопствени паркинг. Спа центар, који се гради по високим светским стандардима и у препознатљивом атрактивном стилу „А Хотела“, садржаће базен, сауну, слану собу, релакс собу са тепидаријумима и простор за масаже и третмане. Сасвим је извесно да ће отварање овог хотела подићи стандард смештајних капацитета Врњачке Бање.

Бобан Ђуровић, председник Општине Врњачка Бања обишао је 30. марта завршне радове на Хотелу „Парк“.

– Поносни смо што се после неколико година изградња и адаптација Хотела „Парк“ приводи крају, посебно зато што је ово још један драгуљ Врњачке Бање, хотел са пет звездица. Отварање овог хотела из категорије „А Хотела“ „Алко“ групе очекујемо за два месеца. Наша Општина је поносна што има таквог најјачег инвеститора у области хотелијерства. Са овим хотелом употпунићемо понуду у Врњачкој Бањи. Мештани и гости уживаће у лепоти самог објекта, и биће у прилици да користе оно што ће хотел нудити.

Ми смо данас у обиласку направили пресек стања, договорили се са директором хотела око динамике завршетка радова као и оквирни датум почетка рада хотела. Импресивно је да овај хотел на самој шетачкој зони има 57 соба и може да угости око 130 гостију. Има и велнес и спа програм, модеран, интиман, упакован како и приличи оваквом хотелу. Ту су и две конгресне сале као и добар интернационални ресторан са баштом на шетачкој зони Променаде. У понуди Хотела биће и Кућа слаткиша са најбољим „Пионировим“ производима.

Поносни смо што из године у годину отварамо нове објекте, упошљавамо грађане Врњачке Бање, што смо конкурентни и да речи које је јуче у обиласку Коридора председник Вучић рекао о Врњачкој Бањи на овакав начин оправдавамо. Посебна драж и посебно задовољство нам представља што је управо „Алко“ група власник овог објекта и што „Алко“ група планира и даље да улаже у Врњачку Бању, у проширење њиховог Хотела „Слатина“ за још 100 смештајних јединица велнес и спа простор.

Са овим и са нашим улагањима, ми правимо једну синергију приватног и локалног друштвеног капитала, уз подршку Владе у крупним пројектима Врњачку Бању претварамо у место о коме смо сањали и маштали пре пар година. Веровали смо у то, трудили смо се да створимо амбијент за инвеститоре, рекао је председник Ђуровић.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial