Skip to content

Document Header

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВРЊАЧКЕ БАЊЕ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СПОРТСКОГ САВЕЗА ВРЊАЧКЕ БАЊЕ published on

Редовна годишња скупштина Спортског савеза Врњачке Бање, одржана је 15. јануара. Усвојен је извештај о раду, као и финансијском плану и програму за ову годину. По речима генералног секретара Спортског савеза Врњачке Бање, Ненада Јокића, према Закону о спорту, сваки клуб и спортска организација су у обавези да то учине на почетку године. То је основ да би се конкурисало за средства која додељују општине и градови Спортским савезима за годишње посебне програме. Спортски савез Врњачке Бање чини преко 40  спортских клубова и школски спорт.

-Спортски савез Врњачка Бања окупља клубове са територије наше општине и ми се бавимо искључиво функционисањем наших чланова. То се пре свега односи на обезбеђивање средстава за годишње програме, то су конкурси које расписује општина Врњачка Бања, а ми се у име наших клубова пријављујемо на те конкурсе. То су посебни програми и школски спорт,  након тога иду конкурси за доделу награда најуспешнијима. Поред тога наше активности су усмерене на обезбеђивање услова за бављење спортом и тренажне процесе и одигравање утакмица, рекао је Јокић за Врњачке новине.

Редовном годишњом скупштином Спортског савеза Врњачке Бање, председавао је председник савеза Душан Радовић, а због епидемиолошких мера, одржана је у сали врњачког биоскопа, била је затвореног типа и на  њој су били присутни само чланови савеза и органа управе,  законски заступници или лица која уз пуномоћје могу да учествују у одлучивању.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial