Skip to content

Document Header

ПОЧЕЛО УКЛАЊАЊЕ РИЗЛЕ

ПОЧЕЛО УКЛАЊАЊЕ РИЗЛЕ published on

Како уређени тргови и паркови могу оставити позитиван утисак о неком граду, тако неуредне и прљаве улице тај утисак могу покварити. Да би се избегла та негативна слика, посебна пажња се придаје њиховом чишћењу и одржавању.

Први топлији дани, без падавина, покажу све наслаге које су се накупиле испод снега током претходног периода. Екипе ЈКП „Бањско зеленило и чистоћа“ ангажоване су на чишћењу саобраћајница, тротоара, коловоза, шеталишта од ризле и зимског отпада.

Екипа “Бањског зеленила и чистоће” на терену

 „Боље време које је ових дана, искористили смо за отпочињање чишћења улица од ризле, која је последица зимског одржавања. Са акцијом чишћења отпочели смо 2. фебруара и план је, ако дозволе времеснки услови, да након главних улица, у наредих десетак дана и споредне улице доведемо на ниво чистоће каја је била пре снежних падавина. Сви расположиви капацитети „Бањског зеленила и чистоће“ су ангажовани на терену, а несебичну помоћ нам пружају и екипе одржавања јавних предузећа „Шуме Гоч“, „Белимарковац“ и „Нови Аутопревоз“, наводи Момчило Крстић, директор ЈКП „Бањско зеленило и чистоћа“.

Срђан Удовичић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial