Skip to content

Document Header

РАДОВИ ТЕКУ ПО ДИНАМИЦИ

РАДОВИ ТЕКУ ПО ДИНАМИЦИ published on

ДРУГА ФАЗА РАДОВА У ДОМУ ЗДРАВЉА

Друга фаза радова на реконструкцији врњачког  Дома здравља „Др Никола Џамић“ предвиђа   реконструкцију  канцеларија и ординација, централног грејања и климатизације објекта, постављање подова и унутрашње столарије као и замену  лифта.

– Код нас су у току радови на реконструкцији Дома здравља, трећи спрат је готов тако да се немедицински кадар вратио у своје просторије као и специјалистичке службе. Знам да је нашим суграђанима  тешко нарочито на Општој медицини јер лифт не ради а  по динамици радова он ће на  крају  тек бити одрађен, рекла је директорка врњачког Дома здравља др Весна Малићанин.

Др Весна Малићанин

Без обзира на радове који су у току, све службе раде несметано  тако да пацијенти не морају да брину, сви ће на време бити збринути.

– Молим наше суграђане да имају разумевања и стрпљења јер је ово све  на добробит свих нас. Ова ситуација  тешка је и пацијентима али и  нама који овде радимо јер премештамо организационе јединице у зависности од динамике радова. Било би лакше да смо имали могућност да се потпуно иселимо док се радови не заврше али то је било немогуће. За сада све функционише како треба и наравно на првом месту су пацијенти. Свака организациона јединица је дала приоритет сходно својим условима где се налази тако да у овом тренутку највећи радови су на другом спрату а након тога по динамици коју су нам доставили, силазе  на Одељење гинекологије, Педијатрије, АТД и рентген. Ми на дневном нивоу имамо састанке, договарамо динамику и то за сада функционише заиста без икаквих потешкоћа јер имамо већ искуства с обзиром да смо реализовали  прву фазу радова. Ја морам да похвалим наше суграђане који имају разумевања али понављам, то је за добробит свих нас. Радови се јесу мало одужили али цела година је била таква због  пандемије  Ковида  зато смо сада мало и убрзали темпо  да би радови били што пре окончани и са поносом могу да истакнем да ће  након завршетка радова  ово бити један од најлепших домова здравља у Србији.  

Радови у току

Вредност радова је 166 милиона динара  а средства су обезбеђена преко Канцеларије за јавна улагања.

А.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial