Skip to content

Document Header

УСПЕХ НАШИХ ПЕТОРО ЏУДИСТА

УСПЕХ НАШИХ ПЕТОРО ЏУДИСТА published on

Настављају се успеси врњачких џудиста. Овог пута, чланови Џудо клуба „Гоч“ који су представљали своје школе и Врњачку Бању на појединачном Првенству Централне Србије, одржаном у Нишу 20. и 21. априла изборили су пет пласмана за такмичење на нивоу Републике. Школско првенство Централне Србије ове године је било изузетно јако такмичење, а учествовало је скоро 500 такмичара из 146 основних и средњих школа са територије Нишког, Пиротског, Топличког, Расинског, Рашког, Јабланичког, Пчињског, Зајечарског и Борског округа.

Чланови Џудо клуба „Гоч“  Врњачка Бања наступили су као ученици својих школа  21. априла и постигли су сјајне резултате.

Ученица Угоститељско туристичке школе, Анита Радуловић, у категорији до 52 kg, чији је наставник Иван Пауновић  изборила се за друго место и диплому. Врњачка гимназијалка Тијана Пљеваљчић у категорији до 57 kg освојила је друго место. Са освојеним другим местом могу да се похвале и гимназијалци Ненад Савковић, +90 kg и Лазар Пљеваљчић у категорији до 73 kg, а њихов наставник је Иван Бурмаз.

Из Основне школе „Бане Миленковић“ Ново Село, заблистала је Теодора Ђорђевић у категорији +63 kg. Она је освојила прво место и диплому.

Врњачка петорка остварила је пласмане на Републичко школско првенство које ће се одржати  12. и 13. маја 2021. године у Новом Саду.

Тренер Џудо клуба „Гоч“ Врњачка Бања, Зоран Стаменић веома је задовољан постигнутим успесима произашлим из континуираног вежбања и посвећености овом спорту.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial