Skip to content

Document Header

ОШ “Бранко Радичевић” обележила Светог Саву

ОШ “Бранко Радичевић” обележила Светог Саву published on

Наставници и ученици Основне школе “Бранко Радичевић” Вранеши обележили су  школску славу Светог Саву  у свим школским местима – у матичној школи у Вранешима, Подунавцима, Средњем и Доњем Грачацу и Отроцима .oš branko radičević

 Велики број ученика и родитеља је  пре прославе у школи  присуствовао светосавској литургији у  цркви Светог Саве у Вранешима. Литургију је служио свештеник вранешко – вукушичке парохије, Младен Миливојевић.

   У свим школским местима Савиндан је обележен традиционалним сечењем колача и приредбом посвећеном животу и раду Светог Саве, утемељивачу српске цркве, државе и школства. Наставници и ученици школе су се заиста потрудили да овај дан буде свечано обележен, па су присутни гости аплаузима испратили сваки наступ учесника приредбе, а нарочито музички део програма за који је била задужена наставница музичког Ивана Обрадовић. Заблистали су и најмлађи предшколци који су дали свој допринос обележавању овог важног дана.oš branko radičević

Присутнима се на приредби обратио директор школе Радован Стаменчић који је присутнима честитао празник,пожелео успех у раду, како ученицима тако и наставницима, а затим прозвао најуспешније ученике и наставнике школе и поделио им похвалнице и награде за остварене запажене резултате на такмичењима.

Поред великог броја родитеља, слави  је у школском месту Вранеши присуствовао и представник локалне самоуправе – потпредседник општине Врњачка Бања- Ненад Манојловић.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial