Skip to content

Document Header

Отказан Lovefest Experience

Отказан Lovefest Experience published on

Организатори Lovefesta данас су са великим жаљењем обавестили све фанове да ће Lovefest Experience, који је предвиђен да се одржи 24. новембра у Belеxpocentru  бити одложен.tristano
Због изненадне болести детета Франческа Тристана, пијаниста је морао да откаже низ наступа у Европи, а један од њих је и концерт у Србији.  Lоvefest Experience је одложен, а нови датум концерта у саставу Дерик Меј, Франческо Тристано  и Симфонијски оркестар РТС биће објављен накнадно.
Франческо  Тристано, данас је ову информацију поделио са својим фановима, а ми изјаву преносимо у целости.
Драги пријатељи, веома сам се радовао концерту у Београду. Већ дуго времена ми је био сан да посетим Србију, али нажалост, моја беба се изненадно разболела и морам јој посветити сву моју пажњу. Веома ми је жао да објавим да нећу наступати следеће недеље. Сви се надамо да ће бити могуће да се помери датум и да ћу у блиској будућности посетити Србију.
Према речима организатора, тренутно најважнија ствар је свакако здравље малог дечака.
“Све наше мисли тренутно су усмерене ка Франческу  и његовој породици. Верујемо да ће беба убрзо оздравити и да ће Франческо  заједно са Дерик Мејом  успети да се поклони београдској публици у месецима који долазе”, поручили су из организације.

Шта да радите уколико сте већ купили карту

Свим посетиоцима који су до данас купили улазницу за Lovefest Experience, новац може бити враћен или карту могу задржати и сачувати за исти концерт, чији ће датум бити објављен накнадно. Сви они који су улазнице купили у пословницама Евентима или Gigstixa, новац може бити враћен на истим продајним местима, а за више информацију о отворен је и mail tickets@lovefest.rs.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial