Skip to content

Document Header

Отворен јубиларни Heineken Lovefest

Отворен јубиларни Heineken Lovefest published on

Капије овогодишњег јубиларног 10. Lovefest-a отворене су синоћ, 4. августа у 18 часова, а затварају се 6. августа.Lovefest

На импозантном Fire Stage-у, опремљеном феноменалним аудио-визуелним ефектима, Sven Vath je отворио синоћ јубиларни 10.-ти  HEINEKEN LOVEFEST, пред 25.000 људи из свих крајева света, и тиме је доказао зашто са поносом носи надимак Papa Sven. Гости овогодишњег Lovefest-a дошли су чак иу Туниса, Турске, Грчке, Италије, Немачке, Француске, као и из земаља бивше Југославије.

Уз Sven Vatha-a на Fire Stage-у у оквиру Cocoon ноћи, наступили су и Ilario Alicante, Markus Fix и Daniel Stefanik. По речима Markusa Fixa , Lovefest је оличење техно раја.lovefest

Smirnoff Energy Stage je угостила Joey Andersona, Delta Funktionen i Anthony Parasola, који су својим наступом хипнотисали одушевљену публику.

Live Stage или бина резервисана за љубитеље гитарског звука, отворена је наступом Партибрејкерса, легендарног рок бенда, који је  песмом „Погрешан број“ започео рођенданску Lovefest журку. Након „Партибрејкерса“ на истој бини појавио се и Рамбо Амадеус, настављајући да увесељава публику. Live Stage је ово прво фестивалско вече угостила и дом бендове „Самостални референт“, „Ритам нереда“ и мостарски састав „Зостер“.

Пре ноћног музичког програма, посетиоци имају прилику да од 12- 18 часова уживају на H2O Stage-у, у оквиру Олимпијског базена.

Н.П.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial