Skip to content

Document Header

“Парни ваљак” на Карневалу

“Парни ваљак” на Карневалу published on

Туристичка организација Врњачке Бање у оквиру Врњачког карневала  приредила  је својим посетиоцима вече за памћење.Parni valjak

Карневалска атмосфера започела је плесним фестивалом на Платоу код врапца. Затим је за најмлађе изведена позоришна представа „Лаза и маза“, а нешто касније „Школице спорта“ су промовисале своје мале спортисте и њихове вештине. Рок – група „Време чуда“ се такође представила публици „код врапца“.

У павиљону у парку Женски центар „Милица“ представио се публици „Музичким павиљоном љубичасте боје“.

Централни догађај  пете карневалске вечери био је феноменалан концерт „Парног ваљка“ на Тргу културе код библиотеке. „Парни ваљак“ легендарни загребачки рок- састав прославио је прошле године четрдесет година успешне музичке каријере.Parni valjak 2

Већ након прве песме „Парни ваљак“ је покренуо еуфорију код  многобројне публике. Ређали су се хитови који су обележили музичку сцену некадашње Југославије, као и многобројне песме са новијих албума.

“Пријатно ме је изненадила публика у Врњачкој Бањи. Нисам очекивао овакав пријем и атмосферу. Надам се да ћемо се ускоро видети, јер ћу се сигурно вратити у Врњачку Бању, пошто је ово право место за одмор и уживање…” поручио је фронтмен Аки Рахимовски.
Vrnjacki karneval 5

Н. П.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото: Милан Митровић

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial