Skip to content

Document Header

Песмом до новог почетка

Песмом до новог почетка published on

У Музичком клубу „Подрум“, 23. јуна 2016. године, организован је хуманитарни концерт, а средства прикупљена од улазница намењена су за куповину намештаја и обезбеђивање основних услова за живот Николе Петровића и његовог болесног и тешко покретног оца Слађана, који живе у јако тешким условима за живот.

Концерт је отпочео једночасовним наступом „Акапулко бенд“-а, а затим су бину у „Подруму“ заузеле две младе звезде вечери Лима Паун и Игор Гмитровић који су између осталих песама, специјално за ову прилику у Врњачкој Бањи урадили промоцију њихове нове дуетске песме под називом „Лаж“. Имали смо прилику да видимо да се врњачкој публици допала песма што је показала великим аплаузом по завршетку њеног извођења. Поред њих наступили су и Врњчанка Марина Маки Радосављевић, Вања Мијатовић, као и такмичар емисије „Никад није касно“ Радосав Мијатовић Рацо Јеж из Краљева. Наступ наших хуманих гостију испратио је „ Profi Mix Bend“ из Краљева.Pesmom do novog pocetka

Организатор концерта био је Драган Гаги Богдановић који већ годинама организује концерте хуманитарног карактера како у Врњачкој Бањи тако и широм Србије.

Питали смо Драгана како је дошао на идеју за један овакав концерт?

–као прво најважније је да помогнемо Николи, и у томе ћемо успети, а друго да је гост вечери Лима Паун главни кривац. Мени као организатору била је част да су Лима Паун и Игор Гмитровић баш у Бањи имали промоцију своје нове песме и тако доказали колико је велико њихово хумано срце. Желим да се захвалим прво извођачима које смо навели, затим медијским спонзорима, а то су: Прва српска ТВ, “МIХ” ТВ Краљево и Радио Бања 2, затим Бобану Ђуровићу председнику Општине В.Бања, Културном центру В.Бање, вили „Бисер“, вили „Сплендор“, хотелу „ИН“, ресторану „Цицино сокаче“, “Кеопс” В. Бања, брза храна „Хорошо“, директору ЈП “Нови Аутопревоз” В.Бања, Т.П „Vision“ -Дејану Мартиновићу, штампарији „Цицеро“, обезбеђењу “SALUS SECURTY” Предрагу Вулетићу као и  власнику клуба „Подрум“ Зорану Радовићу, одговорио је Драган Гаги Богдановић.

М.В.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial