Skip to content

Document Header

Почела друга фаза изградње Школског ресторана “Истра“

Почела друга фаза изградње Школског ресторана “Истра“ published on

Од  Николе Радуловића, управника Школске радионице „Школски ресторан Истра“сазнали смо да је Угоститељско туристичка школа  прошла на тендеру, и да су радови друге фазе почели 16. маја, а рок за завршетак радова је 30 дана.istra

„У овој фази завршићемо радове започете у првој фази, а у њу улазе реновирање сале, која подразумева адаптацију целе сале у чијем ће једном делу бити  „бечка кафана“, а у другом делу ресторан. „Бечка кафана“ је кафана у којој ће посетиоци  моћи да читају новине уз испијање прве јутарње кафе, да  пробају  сахер торту, као и друге посластице. Она је типа старих градских кафана.

Ове сезоне проширена је тераса и на Променаду, на којој ће бити и пекара. Ове недеље стиже и тенда у складу са прописима бањске управе.nikola radulovic

Када је у питању ресторан „Истра, УТШ  и ове године примењује дуално образовање. Најбољим ученицима, и онима  који су на такмичењима освајали многобројне награде понуђено је да остану да раде сезонски у ресторану. Они који се покажу као најбољи радници, понудићемо да остану да раде.

Захваљујем се  Министарству просвете, науке и технолошког развоја и  министру Младену Шарчевићу, који је  проценио о каквом  квалитету школе се ради, за коју је веома битно да има радионицу,  као и директорки Јелени Чеперковић, која је својим упорним радом успела да обезбеди средства од горе поменутог министарства“ – истакао је Никола Радуловић.

 

Н.П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial