Skip to content

Document Header

Пољубац од 68 минута

Пољубац од 68 минута published on

Најдужи пољубац трајао је 68 минута, а победу је четврту годину заредом однео заљубљени пар из Крушевца.most ljubavi vrnjacka banja poljubac

И они који никада нису крочили у Врњачку Бању, чули су за Мост љубави, на ком се традиционално, већ осми пут, 14. фебруара, одржава такмичење у најдужем пољупцу.

Пред великим бројем присутних, како Врњчана, тако и гостију Врњачке Бање и по сунчаном времену које није карактеристично за ово доба године, победу у најдужем пољупцу четврти пут заредом однели су двадесетчетворогодишња Ирена Алурац и две године старији Ђорђе Божић, који је ову прилику искористио да своју дугогодишњу девојку запроси.

“Ја сам то хтео да урадим и прошле године, али је она завршавала школу и нисмо били спремни, па сам решио да то буде на данашњи дан”, наводи Ђорђе, који је својим поступком изнендаио и Ирену. “Пред почетак такмичења, Ђорђе ме је запросио. Била сам одушевљена, јер нисам знала његову намеру. Још више га сад волим, јер није мала ствар јавно исказати осећања, пред оволиким бројем медија и посматрача. Ово је за нас двострука победа”, каже Ирена.

Иначе, овај пар је у прошлогодишњем такмичењу поставио рекорд, када је њихов пољубац трајао 101 минут. За разлику од 2015-е, ове године било је довољно да пољубац траје 68 минута како би победили и освојили путовање у Праг.

У категорији најатрактивнији пар, победили су Марија Николов и Ђорђе Јефтић из Краљева, док је најудаљенији пар, Валентина и Небојша Лазић, дошао из Старе Пазове. То је уједно и најстарији пар са 52 године.

Вредне награде, попут мобилних телефона, велнес викенда, накита, интимног рубља, свакако су имале утицај да се на такмичењу у најдужем пољупцу, пријави чак 19 парова.

Према речима, Горана Каравесовића из Туристичке организације Врњачка Бања, цела прича је покренута у знак сећања на Десанку Максимовић и њену љубав према Врњачкој Бањи.

“Драго ми је што је било оволико интересовање, како медија, тако и посетилаца и надам се да ће следеће године, пољубац трајати још дуже”, каже Каравесовић.

Срђан Удовичић  najduzi poljubac most ljubavi

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial