Skip to content

Document Header

“Пољуби ме” – девета година такмичења у најдужем пољупцу

“Пољуби ме” – девета година такмичења у најдужем пољупцу published on

Такмичење у најдужем пољупцу  биће одржано по девети пут у Врњачкој Бањи 14. фебруара на Мосту љубави.poljubi me
Учеснике очекују вредне награде: за победнике Wеllness викенд боравак у Хотелу “ КРАЉ “ у Врњачкој Бањи, Фриком производи, Раваница слаткиши, третмани у wеllness центру “Fons Romanus”, свечане вечере у ресторанима и пицеријама, интимно рубље……
Ове године је установљена и нова награда “Најлепши за најлепше “, тј, представници најексклузивнијег хотела у Врњачкој Бањи “Solaris “ ће доделити романтични wеllness викенд за најлепши пар.
У част заштитника виноградара Св. Трифуна,  делиће се кувано вино и ракија у организацији Вино Жупе, а такође ће бити и пригодан програм посвећен вину. Певаће се песме у част вина, а девојке у народној ношњи ће делити производе овог гиганта из Жупе.
У ресторанима ( “Деда Јеврем” , “ Три Голубице”, “ Мињон “ и “Гочко” ) биће тематске музичке вечери посвећене вину и заљубљенима.poljubi me -takmičenje
“ Ове године нам је зима показала своје зубе, и некако је нормално да тражимо близину друге особе и неограничено опуштање, а право место за то је Врњачка Бања и такмичење у најдужем пољупцу. Нека вам то буде идеја за овогодишњи Свети Трифун и Дан заљубљених. Ово је прави начин да распламсате своју љубав, пољупцима на јавном месту “-каже Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачке Бање која организује овај догађај.
Рекорд у најдужем пољупцу држи пар из Крушевца Алурац Ирена и Божић Ђорђе. Они су се 2015. године љубили 101 минут. Победници ће бити изабрани у 3 категорије, и то најдужи пољубац, најатрактивнији и најстарији пар.
Пријављивање за овогодишњу манифестацију је у току, а сви који желе да се пријаве могу то учинити на телефоне Туристичке организације 036/ 611-105, или лично на дан одржавања манифестације. Организатор манифестације је Туристичка организација Врњачке Бање, а покровитељ Скупштина општине Врњачка Бања.

Слоган овогодишње манифестације је  „Пробудите своја чула јер љубав је у укусу, мирису и посебним доживљајима

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial