Skip to content

Document Header

Пословни сусрети привредника

Пословни сусрети привредника published on

Регионална привредна комора Краљево и општина Врњачка Бања, уз подршку Министарства привреде, ће организовати пословне сусрете  „Ланац вредности привреде Врњачке Бање“, који ће бити одржани 13. и 14. октобра 2016. године, у Конгресном центру „Звезда“  у Врњачкој Бањи.zvezda-vrnjacka-banja

Основни циљ ове манифестације је поспешивање умрежавања привредних субјеката на регионалном нивоу и успостављање локалног ланца вредности добављача. Пословни сусрети ће допринети бољем међусобном упознавању привредника, кроз представљање кључних производа и услуга, одређеног броја фирми из Врњачке Бање, и кроз учешће привредника у билатералним разговорима из општина Рашког и Моравичког округа. Привредни скуп ће допринети да се мала и средња предузећа и предузетници повежу,  остваре пословну сарадњу и упознају најближе и најповољније добављаче и пружаоце различитих услуга.

Са задовољством вас позивамо да узмете учешће на манифестацији  „Ланац вредности привреде Врњачке Бање“ и широј јавности представите вашу фирму и презентујете своје производне програме и услуге.

Осим пословних сусрета привредника из Врњачке Бање са заинтересованим привредницима Рашког и Моравичког округа, током манифестације ће бити представљањени актуелни програми за подршку МСПП сектора, од стране Министарства за привреду и других релевантних институција за подршку малим и средњим предузећима и предузетништва.kongresna-sala1

С обзиром да је генерални покровитељ пословних сусрета општина Врњачка Бања, а организатор Регионална привредна комора Краљево, излагачима је обезбеђено бесплатно учешће и могућност видео и WEB презентације. Учесници плаћају обавезну уписнину за Каталог излагача у висини од 2.000 динара.

Број учесника је ограничен, с тога вас молимо да у најкраћем року, а најкасније до 5. октобра 2016. године, потврдите ваше учешће. Такође вас молимо да нам доставите податке који су нам потреби за израду Каталога учесника: основне податке, кратак опис делатности, логотип и рекламну фотографију у дигиталној форми.

Особе за контакт, су: Зорица Лешевић тел: 036/334-655,064/8820-861, и Марија Зиројевић 064/8820-848.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial