Skip to content

Document Header

Постављање камена темељца за Merkur Palace

Постављање камена темељца за Merkur Palace published on

У понедељак 16. јула у Врњачкој Бањи председник Републике Србије Александар Вучић, поставиће камен темељац за нови објекат Специјалне болнице Меркур.Merkur Palace

Овај велики тренутак за Меркур али и Врњачку Бању, обележиће почетак стварања новог туристичког комплекса какав још не постоји у бањи. Подршка од стране државних институција и присуство председника Вучића обележавању почетка изградње, указују на значај овог пројекта и за државу Србију.

Специјална болница Меркур у претходној деценији уложила је значајна сопствена средства у модернизацију опреме, постојећих и изградњу нових објеката. Визија даљег развоја ове установе базира се на лидерској позицији не само у земљи, већ и у региону. Да би се то реализовало било је неопходно да се изгради објекат за пружање услуга здравственог туризма највишег нивоа и квалитета, како за домаћег тако и за иностраног, високо платежног и захтевног госта.

Укупан смештајни капацитет објекта MERKUR PALACE  биће луксузних 58 соба и апартмана. Укупна површина објекта биће 6.500 м2.

Додатни садржаји укључиће велнес и Спа центар (који ће се простирати на 1.000 м2 са отвореним и затвореним базеном, масажама и третманима), фитнесс центар, естетску медицину, мултифункционалну салу, медицински блок са комплетном дијагностиком и терапијама, са свим пратећим садржајима једног савременог спа и медицинског центра.

Инвестиција изградње објекта MERKUR PALACE  је вредна око 4 милиона евра и финансираће се делом из сопствених средстава, а делом из кредитних средстава, за шта постоје економска оправданост и неопходне сагласности , тако да ће пословање установе функционисати несметано.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial