Skip to content

Document Header

Позориште: “Симфонија за Еву”

Позориште: “Симфонија за Еву” published on

Сања Матејић, Здравко Малетић и Младен Кнежевић, глумци Књажевско-српског театра у Крагујевцу  представили су се врњачкој публици 30. августа, на биоскопској сцени, изводећи позоришну представу „Симфонија за Еву“.  Simfonija za Evu

Комад је режирао Душан Станикић. Духовито писан текст и брза измена реплика у непрекидним глумачким надметањима потпуно су освојили публику.

Прича, заплет и расплет развијају се из наметљиве карактеристике главног лика, згодне жене Еве, чија је опсесија да буде у центру пажње сваког мушкарца. Њеног супруга су године заједничког живота научиле да је боље дистанцирати се од ње и сачувати здрав разум. Међутим, у Евином животу појављује се и други мушкарац који се у почетку труди да одоли ињеној наметљивој присутности, но, како представа одмиче, полако попушта притисцима, и посве се препушта њеним чарима и заљубљује се у њу.

У низу перипетија које уследе, па све до неочекиваног краја, њих троје се наизменично воле и мрзе, зближавају и удаљавају, на разне начине типичне љубавне  комедије која обилује црно хуморним моментима.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial