Skip to content

Document Header

Представљамо Вилу „Отава Лукс“

Представљамо Вилу „Отава Лукс“ published on

Вила „Отава Лукс“ се налази у мирном и питомом делу Врњачке Бање, недалеко од Олимпијског базена, поред Врњачке реке, с погледом на планину Гоч. Од самог центра Врњачке Бање удаљена је на 15 минута хода.

Реч која у већини језика народа Балкана означава сено младе траве која ниче, после косидбе, у касно лето или рану јесен, у периоду године када је природа најиздашнија, а време најлепше. На Балкану је позната изрека „пустити мозак на отаву“, што представља врхунац опуштања и уживања, отклон од сваког стреса, бриге и нервозе.

„Вођени циљевима дефинисаним укратко у овој нардоној крилатици „пустити мозак на отаву“ и ослањајући се на најбоље балканске традиције и вредности, а свакако узимајући у обзир и да етичке и еколошке вредсности све више постају одлучујући фактори у хотелијерству, Вила Отава лукс достојно испуњава све високе критеријуме који се заснивају на нашим осећајима одговорности за човека и природу“, истиче Бранкица Промицаћ испред виле „Отава Лукс“.

„Наша вила је савршен избор за смештај мањих група и индивидуалаца. комфор и удобност, као и врхунска услуга задовољиће и пробирљиве госте. Погодност и доступност медицинских, спа и велнес садржаја, могућност активног одмора, културног туризма, гастро туризма, организације мастер калсова, конгресдног туризма, чине нас атрактивним за разне видове туристичких услуга. Оно што свакако треба напоменути то је да вила послује у оквиру компаније „Отава травел“, тако да свим нашим потенцијалним гостима пружамо и услуге превоза од и до аеродрома у Београду, односно Нишу “, додаје Промицаћ.

У склопу виле могуће је користити мини СПА зону која обухвата сауну, ђакузи, тепидаријум и собу за масажу, електротерапију, салу за сасатнке од 50 m2 с неопходном опремом, фитнес салу и паркинг простор, који је под видео надзором 24 часа. Вила „Отава Лукс“ располаже са 11 смештајних јединца, од 37 до 40m2, од чега 2 апартмана и 9  соба, док укупан капацитет виле је 30 лежајева.

С.У

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial