Skip to content

Document Header

Представници “Меркура” у Шведској

Представници “Меркура” у Шведској published on

Представници „Меркура“, Миодраг Миљковић, руководилац маркетинга и Слађана Марјановић, референт ино продаје, одржали су 14. септембра  презентацију у Стокхолму.merkur-tim

Пред великим бројем представника туристичких агенција, туристичких радника али и директних путника и представника медија,  представљене су услуге и капацитети „Меркура“ као лидера када је здравствени и спа туризам у Србији у питању. Организатор овог догађаја био је тур оператер „Latitude travel“ , са којим је „Меркур“  започео пословне преговоре у мају ове године. Наиме, менаџер продаје „Latitude travel“-а  Аника Содерблом, након посете Врњачкој Бањи и „Меркуру“, иницирала је презентацију и окупила своје сараднике из туризма, како би их упознала са потенцијалима „Меркура“ под слоганом „Једно место, велики број могућности“.
„Активности „Меркура“ на шведском тржишту током ове године изазвале су великo интересовање, што говори да „Меркур“ поседује квалитет који је потребан да задовољи захтеве шведских туриста .  Иако је Шведска ново тржиште за нас, брз развој догађаја указује да је менаџмент „Меркура“ дефинисао адекватне стратегије продаје, промоције и комуникације када је Шведска у питању“, изјавио  је Миљковић.

 

Н.П.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial