Skip to content

Document Header

Преглед спортског викенда

Преглед спортског викенда published on

Спортски викенд иза нас су обележили чланови Бриџ клуба „Врњачка Бања“.спорт 1

Они су у Нишу играли прва три кола у оквиру такмичења у првој Лиги и остварили све три победе и то над екипама из Ниша, Јагодине и  Земуна. Победе су остварили Драган Стојковић, Марко Младеновић, Бошко Мариновић и Влада Нешић.

Фудбал

У Зони Морава фудбалери „Гоча“ су у суботу победили Драгачево у 13. колу са 1:0 и сада су  пети на табели са 24 бодова.

У Рашком округу је играно 14. коло,  клубови са простора наше општине су остварили следеће резултате. „Реал“ из Подунаваца је на гостовању победио са 4:1 „Радник“ из Ушћа. „Омладинац“ из Новог Села је поражен на гостовању  „Полету“ из Ратине са 2:0, док је „Борац“ из Вранеша  поражен у Новом Пазару са чак 6:2.

У Међуопштинској лиги је такође играно 14. коло, а „Напредак“ из Грачаца победио је „Јединство“ са 5:2.

Рукомет

Рукометаши „Гоч Меркура“ су поражени на гостовању у Косовској Митровици од тамошње „Трепче“ са 25:21.

Кошарка

И кошаркаши „Гоча“ су претрели пораз у Деспотовцу од тамошње „Слоге“ са 94:74.

Јуниори „Гоча“ су се састали са „Слогом„ из Краљева и поражени су са 85:71.

Одбојка

Одбојкаши „Грачаца“ су су оквиру Друге лиге Запад гостовали у Горњем Милановцу екипи „Металац Такова“ и поражени су са 3:1. Одбојкаши „Гоча“ су за викенд играли у Трстенику и поражени су са 3:1.

За разлику од својих мушких колега, одбојкашице „Спортисима“ настављају са успесима, пет кола и пет победа су оствариле, овај пут је савладана екипа „Кнез Лазара“ из Крушевца са 3:1. У међуопштинској лиги одбојкшице „Гоча“ су савладане од Рибнице са 3:0.

Карате

За викенд је одржан карате турнир у нашој хали спортова у организацији Карате клуба „Врњачка Бања“, а у оквиру „Шотокан“ федерације. Турнир је успешно организован, а најбољи у свим категоријама  ће учествовати на првенству Србије у Београду.

 

Н.Ц. и М.С.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial